Vi har bedt stifteren af Danmarks største vinklub anbefale 3 gaver

For præcis et år siden blev det ambitiøse projekt: Winefamly sat i søen. Tanken var at sælge vin til danskerne på en helt ny måde – nemlig til kostpris og uden fordyrende mellemled. Ikke hvilken som helst vin – men håndplukket vin. Dvs. nøje udvalgte vine fra hele verden.

Snart 10.000 medlemmer

Målet med Winefamly var fra begyndelsen for kun et år siden, at gøre vinmarkedet transparent for de danske forbrugere. Væk med alle de fordyrende mellemled og uigennemskuelige rabatter - og i stedet udelukkende at fokusere på det, som det hele handler om: kvalitet til priser skåret helt ind til benet. I Winefamly er filosofien ”én for alle - og alle for én”, og her er medlemmerne sikret mod pludselige udsalg, mystiske rabatter - eller Black Friday tilbud. Alt er altid skåret helt ind til en korrekt og væsentligt billigere medlemspris - hver dag - hele året! Vi nærmer os 10.000 danskere, der har valgt at blive medlem af Winefamly.

Gaven, der bliver ved med at smage godt

”Langt de fleste medlemmer af Winefamly er vininteresserede danskere, der løbende køber vine til eget forbrug. Men her op til jul er vi blevet overraskede over medlemmernes interesse for også at købe julegaver i vinklubben. Så vi har besluttet at gøre det hele meget nemmere ved at sammensætte særlige ”julegavepakker” - så kan gavemodtagerne også afprøve Winefamly i tre måneder, og se om det er noget for dem at fortsætte med,” siger Thomas Pedersen, direktør i Winefamly.

Gaven til manden med den gode og prisbevidste smag

Hans alder er svær at vurdere, men han elsker vin – specielt af høj kvalitet og til god pris.

Han sætter – som de fleste andre – pris på et godt glas vin. Også til hverdag. Thomas Pedersen: ”Dette er vores mest solgte vin til dato – vi har solgt over 10.000 flasker bare af denne ene vin”.

2 flasker Aia Vecchia Lagone 2015
+ 3 måneders medlemsskab
Pris: 200 kr.
Normalpris: 503 kr.

Gaven til den ”moderne” type med storby-tendens

Det bliver mere og mere moderne at drikke gin. Geranium Gin er en håndlavet London Gin, som er destilleret af på en 100 år gammel kobberkedel på Englands tredie største gindestilleri.

Thomas Pedersen: ”Det er ikke tilfældigt, at Geranium er kåret til en af verdens 5 bedste gins… vores medlemmer elsker den”.

1 flaske Geranium Gin
+ 3 måneders medlemsskab
Pris: 300 kr.
Normalpris: 474 kr.

Gaven til manden med indre ro - livsnyderen

Måske er han 35 år – måske 70. Rom er tidsløst og fungerer perfekt på tværs af aldre. Men han er sikkert en type, der elsker en stille stund og nyder at fundere over livet generelt og sikkert også at fordybe sig i en god bog.

El Dorado rom 12 års, har ved Caribbean Rum Taste vundet ikke mindre end 7 guldmedaljer, i løbet af de 10 gange denne prisuddeling har fundet sted

1 flaske El Dorado 12 års Rom
+ 3 måneders medlemsskab
Pris: 300 kr.
Normalpris: 490 kr.

Bonus info:

Winefamly er barn af kokken Thomas Herman, Onfone og Mofibo grundlægger Morten Strunge, Rasmus Jensen og Thomas Pedersen. Alle med vidt forskellige fagområder og kompetencer. Dog har de en ting til fælles, nemlig passionen for vin og gastronomi. Winefamly snuppede guldprisen ved e-handelsprisen 2017 og vandt ivækstprisen: Årets væksteventyr i 2017.

www.winefamly.com/julegave